User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password
Custom Search
YuPortal » HoroskopArticle Details for »

HOROSKOPSKI ZNAK OVAN

Date Added: May 04, 2014 09:07:20 PM
Author: scepo123
Category: Računari: Torenti: Horoskop
Ne pokušavajte da budete koketa. Ako obećate, bolje bi bilo da ispunite obećanje. Ako nameravate da imate trajnu vezu, sedite kući i gledajte televiziju. A ako niste spremni da izvodite inovativne činove o kojima ste do sada samo čitali u knjigama, ostanite kući i vežbajte pletenje. Bilo šta što liči na rutinu će mu biti dosadno do histerije. Ako želite da ugodite muškarcu Ovnu, moraćete da koristite maštu - i ništa nije zabranjeno.

Ovan se neće brinuti o posledicama, očekujte da on nosi akciju. Možete da predložite ponešto ali, ako prihvati vaše ideje, odvešće ih još malo dalje. 
Kada muškarac rodjen
u ovom horoskopskom znaku dodje u srednje godine, otkriće da više nije potentan kao u mladim godinama. Pogrešna reč u pogrešnom trenutku dovešće ga do privremene blokade - što je za njega posebno grozan udarac.Ovan će reagovati na svoj uobičajeni agresivni način, verovatno tako što će započeti desetine flertova ili veza sa ženama dva puta mlađim od njega. Pokušavaće da dokaže da je muškarac koji je oduvek bio. A ako ne može da dokaže da je muškarac koji je bio, to može da ga dovede do sloma.

Dok je u naponu, međutim, pazite na njegovu agresivnost i tendenciju (pamtite, uvek opisujem tendencije) da uživa u zadavanju bola jer njegov cilj je potčinjavanje.Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku će varirati od jednog do drugog ekstrema. Ali oni su ekstremisti. Zato, devojke, pazite! Ako natrčite na "čistog" Ovna. spremite se da pobegnete na najbliži izlaz - ako se pokaže da su njegove potrebe malo preterane.
Ili ostanite - i uživajte. To zavisi od vas, i vašeg znaka.

Za Ovna koji obožava da jede, ova kreativnost je najizraženija u kulinarstvu. Sjajno pravi hranu, a divi se svom umeću, jede. i uvek je zadovoljan. Ovo mu donosi - gle čuda - mentalno rasterećenje i emotivnu stabilnost. 
Ali neophodno je malo upozorenje! Nemojte da se prejedete, jer ovakvo često narušavanje ravnoteže metabolizma stvara vremenom potpunu fizičku disharmoniju, i, što je najgore, ugojicete se! Zato, sem ovim hobijem, bavite se još ponekim. Za vaše dobro. A evo i malo detaljnijeg objašnjenja. Kako je vaša priroda dosta složena, pa pomalo i kontradiktorna (to najbolje znaju oni koji žive s vama i oko vas), ovim zadovoljavate samo jedan deo svoje ličnosti - praktičnost. Onaj drugi deo, nešto naglašeniji, a satkan od senzalnosti, mašte, imaginacije i snova ostao bi prazan i neispunjen. Pa, da biste bili sasvim zadovoljni, osim telom, dušom i srcem, morate se baviti i nekim malo finijim stvarima, kreacijama kroz koje ćete izraziti svoj smisao za pokret. A kako ste naklonjeni i muzici, neka to bude baš kroz nju. Recimo kroz... PLES... A kako će sa vama zaplesati sve ono što po prirodi nosite u sebi, biće to najosećajniji bal iz snova... Snova svih nas...


pozicija-na-pretrazivacima