User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password
Custom Search
YuPortal » PretraživačiArticle Details for »

Bolja SEO optimizacija za vaše sajtove

Date Added: December 19, 2011 04:18:44 PM
Author: SasaP
Category: Računari: Pretraživači

Linkove i članke možete predložiti u odgovarajuću kategoriju i tako sa relevantim linkovima povećati popularnost vašeg sajta i dobiti bolje pozicije na pretraživačima: Google, Yahoo, Bing... ali i prezentovati našim korisnicima vašu stranicu te na taj način doći do direktne posećenosti. Direktorijumi  su popularni u svetu jer su se pokazali izuzetno učinkoviti po pitanju "SEO" (optimizacije sajta za pretraživače). Mi vam nudimo jedinstvenu priliku jer će vaš link ili članak biti upisan na sve naše partner direktorijume (ukupno 4) i bez vremenskog limita - neograničeno. Cilj nam je stvoriti pouzdanu mrežu kataloga koja će svakom vlasniku web sajta pomoći u dovođenju posetilaca preko internet pretraživača.

Naša Katalog Mreža sastoji se od kvalitetnih domaćih direktorijuma i idealno je mesto za unapređenje vašeg online poslovanja. www.kataloglinkova.com (PR5) www.direktorijum.net (PR5) www.yuportal.info (PR5)   www.direktorijum-linkova.com (PR3)

 

Usluge i cene upisa linkova su sledeće:

 

1. Premium link: 20€ za sve direktorijume dobijate link na svim našim stranicama bez uslova postavljanja povratnog linka. Usluga se odnosi na neograničeni period (jednom platite i vaš link ostaje upisan zauvek).

 

2. Top Link: budite prvi pod određenom kategorijom i na taj način dođite do direktne posete. Istaknuta link opcija takođe ne zahteva povratni link, a usluga reklamiranja se naplaćuje u iznosu od 30€ za sve kataloge, na neograničen vremenski period.

 

- Za upis 2+ vaša linka ostvarujete popust od 10%

- Za upis 5+ vaših sajtova dajemo popust od 20%

 

 Trenutno primamo uplate preko online servisa Moneybookers (Skrill), Paypal ili uplatom na bankovni račun u Srbiji ili Hrvatskoj.

Za sve detalje i više informacija, kontaktirajte nas na E-mail: scepo123@gmail.com

 

 

 

Uslovi upisa članaka u našu mrežu kataloga (svih 4 kataloga):

 

-Članak treba da bude originalan: nećemo prihvatiti unos objavljenog članka sa vaše stranice ili neke treće web lokacije.

 

-Treba sadržavati minimalno 300-400 reči -Biti gramatički ispravno napisan: ukoliko postoje manje greške u pravopisu naši urednici će ih ispraviti.

-Može imati maksimalno 2 linka koja upućuju na vašu stranicu, sami odabirete koje ćete termine i gde linkati, vodite računa da to budu izrazi koje ciljate tj. ključne reči za pretragu vašeg sajta.

-Članak će biti odobren nakon što naš moderator potvrdi da su ispunjeni svi uslovi, kao i potvrde o uplati iznosa za upis vašeg članka.

-Ukoliko imate probleme kod upisa članka ili se ne snalazite u formi, kontaktirajte nas E-mailom i naši saradnici će izvršitit upis umesto vas.

 

 

 

 

Sve najbolje u poslovanju želi vam tim Mreže Kataloga.pozicija-na-pretrazivacima